• ελατηρια
    Κατασκευές Ελατηρίων Παντός Τύπου
  • ελατηρια
    Κατασκευές Ελατηρίων Παντός Τύπου
  • ελατηρια
    Κατασκευές Ελατηρίων Παντός Τύπου

Ελατήρια καλουπιών

Ελατήριο Καλουπιών - αυτά είναι ελατήρια τετραγωνικής διατομής και χρησιμοποιούνται όπου απαιτείται μεγάλη δύναμη για περιορισμένες διαστάσεις εγκαταστάσεως. Επιλέγουμε σύμφωνα με τον άξονα ή την τρύπα στην οποία είναι τοποθετημένα τα ελατήρια.


ελατηρια καλουπιών
ελατηρια καλουπιών
ελατηρια καλουπιών

ελατήρια καλουπιων

Τα ελατήρια καλουπιών από ορθογώνιο σύρμα είναι μια σειρά εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ελατήρια για χρήση σε εργαλεία πρέσσας, βαλβίδες, συνδέσμους, φωτιστικά και άλλες εφαρμογές όπου απαιτούνται υψηλά φορτία σε περιορισμένο χώρο. Για κάθε διάσταση υπάρχουν 4-5 διαφορετικές κατηγορίες δύναμης για να διαλέξετε. Τα ελατήρια καλουπιών χρησιμοποιούνται σε θερμοκρασίες 80 ° C ή λιγότερο. Η αντίσταση θερμότητας (στρογγυλό σύρμα: 120 ° C, ακανόνιστο σύρμα: 200 ° C) για τα ελατήρια είναι υψηλότερη από ότι οι θερμοκρασίες για χρήση, αλλά αναμένεται μεγάλη μείωση της λειτουργικότητας σε θερμοκρασίες υψηλότερες από τις θερμοκρασίες χρήσης. Εκτός τύπου ανοξείδωτου.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει χρωματιστά ελατήρια καλουπιών για όλες τις χρήσεις με τον καλύτερο χάλυβα στην αγορά. Ανεξαρτήτου σχήματος ή μεγέθους συμβατά για κάθε είδους χρήση. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες του εξωτερικού και διαθέτουμε κάθε είδος ελατηρίου.